Dušené houby

Jednou z častých úprav hub je jejich dušení, které si stručně představíme.

Potřebujeme:

  • 1/2 kg hub
  • sůl, kmín
  • 3 dkg cibule
  • 8 dkg másla

Postup:

Na úpravu se hodí všechny druhy jedlých tvrdých hub. Houby očistíme, opereme a rozkrájíme na kousky. Na másle zpěníme cibuli, přidáme kmín, houby a sůl. Dusíme asi 10-15 minut.

Pavla Novotná

Miluji přírodu a vše co s ní souvisí. Hrozně ráda cestuji a zajímám se o různé bio produkty, zdraví prospěšné látky, vitamíny apod. Snad vám moje články pomohou najít odpovědi na otázky co vás trápí.

Líbil se vám tento článek? Dejte mu 5 hvězdiček. :)

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.

X