Řeřicha

Řeřicha je velmi nenáročná bylina, která se stala nedílnou součástí zdravé kuchyně a sáhnou po ní i labužníci. Kdo chodí s otevřenýma očima, najde řeřichu ještě při potocích, vodních příkopech nebo vodních pramenech. Používají se pouze mladé výhonky, protože ty jsou nejchutnější. Řeřicha velmi rychle klíčí a snadno ji vypěstujete i svépomocí.

Kristýna Brázdová

Psaní je pro mě velkým koníčkem a vášní v jednom. Zdraví a příroda jsou moje nejoblíbenější témata, a proto i často přispívám na tento magazín. Mimo počítač ráda vařím, a tak možná ode mě uvidíte i tipy na něco dobrého na zub. :)

Líbil se vám tento článek? Dejte mu 5 hvězdiček. :)

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.

X