Ovesné vločky s podmáslím a medem

Pro 4 osoby potřebujeme:

  • 200 g ovesných vloček
  • 1/2 I podmáslí
  • 4 lžíce medu
  • 100 g mandlových Iupínků
  • 2 kiwi
  • 100 g jahod
  • 100 g rybízu
  • 2 pomeranče

Postup přípravy:

1. Ovesné vločky rozdělíme na 4 talíře.

2. Podmáslí, med a mandlové lupínky rozšleháme a přidáme k vločkám.

3. Kiwi oloupeme a nakrájíme na malé kostičky.

4. Jahody očistíme, omyjeme a rozpůlíme.

5. Rybíz přebereme, omyjeme a necháme důkladně okapat.

6. Pomeranče oloupeme a drobně nakrájíme.

7. Ovoce promícháme,přidáme k vločkám a podáváme.

Barbora Brodacká

Mezi mé koníčky patří zdravé vaření a sport. Ráda žiji zdravě a o svoje zkušenosti a znalosti se s vámi dělím na tomto webu. Snad vám moje články pomohou a dozvíte se něco nového! :-)

Líbil se vám tento článek? Dejte mu 5 hvězdiček. :)

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.

X