Lišejník islandský spařujeme dvakrát za sebou vařící vodou a výluh vylijeme. Teprve potom můžeme spařit čaj, zbavený škodlivin a hořkosti. Ale raději to nezkoušejte! Najdete dost jiných „surovin“ k přípravě lahodného čaje.
Lišejník islandský spařujeme dvakrát za sebou vařící vodou a výluh vylijeme. Teprve potom můžeme spařit čaj, zbavený škodlivin a hořkosti. Ale raději to nezkoušejte! Najdete dost jiných „surovin“ k přípravě lahodného čaje.
Sportuji a potřebuji pojištění, na co si dát pozor
Tajemství dobrého spánku. Spěte lépe
Méně známe nemoci způsobené kousnutím klíštěte. Poznejte ehrlichiózu a anaplazmózu
Čokoláda, brambory, avokádo…Kolik vody je potřeba k výrobě a pěstování těchto potravin?
6 rostlin, které plodí opravdu zvláštním způsobem
Proč by se i děti měly věnovat zahradničení a pěstitelství?
Nepoužívejte pesticidy, tyto rostliny odpudí škůdce účinněji
Hřebíčkový olej dokonale provoní domácnost a přináší řadu zdravotních výhod
Praktické důvody, proč každé ráno pít vodu s citronem
Ovesná kaše jako dokonalá snídaně, která nabízí i mnoho zdravotních benefitů
Přírodní masky spolehlivě pomohou proti suchému obličeji 