Pepř

Pepř je tím nejzákladnějším kořením, které se používá v kuchyních po celém světě. Různé druhy pepře si nelze odmyslet zejména ze slaných jídel. Ke kořenění se používá černý, bílý a zelený pepř. Černý pepř je sušený nezralý plod se slupkou, bílý pepř je loupaný zralý plod popínavého keře pepřovníku. Zelený pepř je pepř sklízený v nezralém stavu. V obchodech ho najdeme v mnoha variacích.

Kristýna Brázdová

Psaní je pro mě velkým koníčkem a vášní v jednom. Zdraví a příroda jsou moje nejoblíbenější témata, a proto i často přispívám na tento magazín. Mimo počítač ráda vařím, a tak možná ode mě uvidíte i tipy na něco dobrého na zub. :)

Líbil se vám tento článek? Dejte mu 5 hvězdiček. :)

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.

X