Kapusta růžičková

Kapusta růžičková je pro mnohé nejoblíbenějším druhem kapusty. Podává se buď na košťálu, nebo bez koštálu jako růžičky. Má mít zdravé, pevně uzavřené růžičky, nejméně 15 mm dlouhé na příčném průměru. Je to jemná zelenina, která se upravuje hlavně na podzim a v zimě. Podává se vařená, jinak se z ní mohou upravovat všechny pokrmy jako z kapusty, která tvoří hlávky.

Pavla Novotná

Miluji přírodu a vše co s ní souvisí. Hrozně ráda cestuji a zajímám se o různé bio produkty, zdraví prospěšné látky, vitamíny apod. Snad vám moje články pomohou najít odpovědi na otázky co vás trápí.

Líbil se vám tento článek? Dejte mu 5 hvězdiček. :)

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.

X