Dušená kukuřice chutná skvěle a jelikož není náročná, snadno si ji můžete připravit.

Potřebujeme:

  • 8 klasů
  • 10 dkg tuku
  • sůl
  • půl kostky cukru
  • 4-6 rajských jablíček
  • zelená petrželka

Postup:

Z uvařené kukuřice odtrhneme zrnka, osolíme je a podusíme na másle s trochou cukru. Přidáme na plátky nakrájená rajčata a do hotového pokrmu vmícháme usekanou zelenou petrželku. Dušenou kukuřici podáváme s opečenými brambory. Pokrm můžeme ještě podle chuti zahustit smetanou a žloutkem.

Sdílejte svým přátelům:

Kristýna Brázdová

Kristýna Brázdová

Psaní je pro mě velkým koníčkem a vášní v jednom. Zdraví a příroda jsou moje nejoblíbenější témata, a proto i často přispívám na tento magazín. Mimo počítač ráda vařím, a tak možná ode mě uvidíte i tipy na něco dobrého na zub. :)