Čerstvý bylinkový tvaroh

Pro 4 osoby potřebujeme:

  • 1 šálek jogurtu
  • 250 g čerstvého smeta nového tvarohu
  • 1 cibuli
  • 1/2 svazku petrželové natě
  • 1/ 2 svazku pažitky
  • 1/2 svazku citrónové meduňky
  • mořskou sůl
  • čerstvě mletý pepř
  • špetku cukru
  • šťávu z poloviny citrónu

Postup přípravy:

1. Do hladka utřeme jogurt s čerstvým smetanovým tvarohem.

2. Přidáme jemně nakrájenou cibuli, přebrané, omyté a drobné nakrájené bylinky.

3. Ochutíme mořskou solí, pepřem, cukrem, citrónovou šťávou a podáváme k bramborům.

Kristýna Brázdová

Psaní je pro mě velkým koníčkem a vášní v jednom. Zdraví a příroda jsou moje nejoblíbenější témata, a proto i často přispívám na tento magazín. Mimo počítač ráda vařím, a tak možná ode mě uvidíte i tipy na něco dobrého na zub. :)

Líbil se vám tento článek? Dejte mu 5 hvězdiček. :)

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.

X