Klíč k dlouhověkosti dle 108leté Louise? Zůstat single

Snažíte se dodržovat pravidla zdravého životního stylu? Chcete si udržet dobrou kondici do zralého věku? Hltáte tipy na dosažení dlouhověkosti? Možná je všechno úplně jinak! Přečtěte si originální rady od vitální newyorčanky Louise.

Tip od 108leté babičky

Louise Signorová nedávno oslavila své 107. narozeniny. Na četné dotazy na její tajný recept na dlouhověkost odpovídá jednoznačně: nikdy se nevdávat! To, že zůstala celý život svobodná, je podle ní klíčové k zachování zdravého těla i rozumu až do vysokého věku.
Louise i její sestra žijí v New Yorku, její sestra má vdavky za sebou a má “pouhých” 102 let.

Zdravý životní styl se také počítá

Svobodný život ale prý není jediným důvodem, proč se Louise dožila tak požehnaného věku. Vyznává stále aktivní životní styl a ráda zkouší nové aktivity přiměřené svému věku. Jakmile se naskytne příležitost k cvičení, zapojí se a stejně tak je to s tancem. Každý den alespoň chvíli věnuje tanci.
Louise má také na první pohled pozitivní přístup k životu. Problémy bere s nadhledem a snaží se užívat si každý den. Také proto, že ví, že čas všechny rány zahojí.

Jak na dlouhověkost podle Louise

Chcete se dožít 108 nebo i více let? Inspirujte se vitální newyorčankou Louise a jejím receptem na dlouhověkost:

  • nikdy se nežeňte/nevdávejte
  • pokud už máte svatbu za sebou, snažte se zachovat svobodnou mysl
  • věnujte se pravidelné pohybové aktivitě
  • buďte otevření novým výzvám, často zkoušejte a poznávejte nové věci
  • berte život s nadhledem a občas se zasmějte sami sobě

Zdroj: CBS.

Martina Nosálková

Miluju chvíle ticha uprostřed lesa i cvrkot svých dvou mláďat. Věřím na přirozenost a rovnováhu. Pokud na světě existuje nějaký léčivý zázrak, je to síla přírody a její dary, které se musíme znovu naučit využívat.

Líbil se vám tento článek? Dejte mu 5 hvězdiček. :)
Komentáře
  1. Krásný dobrý den ,přesně je to tak,co zde bylo napsáno,příroda nabíjí člověka krásnou pozitivní energii,hlavně pobyt v ní je skvělý jak pro tělo ,tak i pro duši naši předkové nebyli žádní hlupáci ,ale měli zdravý selský rozum a uměli s přírodou žít.Snad je vše na dobré cestě a lidé pochopí a vrátí se opět ke svým kořenům.Preji všem zdraví,štěstí,pohodu a lásku.Dej bude ti dáno,přeji bude ti přáno!!!

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.

X