Dušená mrkev

Dušená mrkev

Pokud se mrkev dobře upraví, jedná se o velmi chutný pokrm. Recept na dušenou mrkev je rychlý a snadný. (Pokračování textu…)...
Černý čaj

Černý čaj

Černý čaj je světově nejrozšířenějším nápojem, který těší lidstvo již po mnoho let. Aby byl černý čaj skutečně chutný, je třeba se držet základních zásad přípravy. (Pokračování textu…)...
Dušené houby

Dušené houby

Jednou z častých úprav hub je jejich dušení, které si stručně představíme. (Pokračování textu…)...
kapusta

Vařená kapusta

Potřebujeme: 2 kapusty (80 dkg) sůl 10 dkg másla 4 dkg strouhanky Postup: Čerstvou mladou kapustu vaříme v dostatečném množství vody, z počátku nezakrytou, aby čpavé látky mohly uniknout. Va...
Jáhlová kaše

Jáhlová kaše

Jáhlová kaše je nejjednodušším pokrmem z jáhel, který si nyní představíme. (Pokračování textu…)...
Špenát

Špenátový puding

Pokud jste špenátový puding ještě neochutnali, budete příjemně překvapeni jeho výbornou chutí. (Pokračování textu…)...