Dušené houby

Dušené houby

Jednou z častých úprav hub je jejich dušení, které si stručně představíme. (Pokračování textu…)...
kapusta

Vařená kapusta

Potřebujeme: 2 kapusty (80 dkg) sůl 10 dkg másla 4 dkg strouhanky Postup: Čerstvou mladou kapustu vaříme v dostatečném množství vody, z počátku nezakrytou, aby čpavé látky mohly uniknout. Va...
Jáhlová kaše

Jáhlová kaše

Jáhlová kaše je nejjednodušším pokrmem z jáhel, který si nyní představíme. (Pokračování textu…)...
Špenát

Špenátový puding

Pokud jste špenátový puding ještě neochutnali, budete příjemně překvapeni jeho výbornou chutí. (Pokračování textu…)...
Dušená kukuřice

Dušená kukuřice

Dušená kukuřice chutná skvěle a jelikož není náročná, snadno si ji můžete připravit. (Pokračování textu…)...