Petržel

Pokud máte k petrželi odpor, věřte, že se jedná o velmi zdravou ingredienci, které byste se rozhodně neměli vyhýbat. Zelená nať je cennější než kořen. Nať je bohatá na vitaminy A a C a železo. Nasekanou nať přidáváme do hotových pokrmů, kořen je součástí polévkové zeleniny a zelenin pod masa.

Kristýna Brázdová

Psaní je pro mě velkým koníčkem a vášní v jednom. Zdraví a příroda jsou moje nejoblíbenější témata, a proto i často přispívám na tento magazín. Mimo počítač ráda vařím, a tak možná ode mě uvidíte i tipy na něco dobrého na zub. :)

Líbil se vám tento článek? Dejte mu 5 hvězdiček. :)

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.

X