Hořčice

Mnoho lidí považuje hořčici za nezbytnou ingredienci při grilování, ale její použití je mnohem širší. Z rozličných druhů hořčice bychom měli na vaření používat vždy jen středně ostrou hořčici. Vyrábí se z černé a bílé hořčičné mouky. Bývá ředěná a kořeněná octem, cukrem, solí, pepřem a různým jiným kořením.

Kristýna Brázdová

Psaní je pro mě velkým koníčkem a vášní v jednom. Zdraví a příroda jsou moje nejoblíbenější témata, a proto i často přispívám na tento magazín. Mimo počítač ráda vařím, a tak možná ode mě uvidíte i tipy na něco dobrého na zub. :)

Líbil se vám tento článek? Dejte mu 5 hvězdiček. :)

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.

X